H. Mariaparochie - Etten-Leur H. Mariaparochie - Etten-Leur H. Mariaparochie - Etten-Leur

3 december, 2015 - door: Lilian

Ook komend jaar zal er in de Lambertuskerk weer een passieconcert gegeven worden door het Projectkoor Etten-Leur. Aangezien Pasen erg vroeg valt in 2016 is dit concert al op zaterdagavond 12 maart.

 

Het is de achtste keer dat er Passie voor de Passie wordt uitgevoerd. Deze keer is een mooi concert samengesteld met delen uit de Mattheuspassion van Bach en uit het Stabat mater van Pergolesi. Verder staat in het programma het prachtige al eens eerder uitgevoerde werk De zeven kruiswoorden van Jezus van de componist César Franck. Het geheel staat onder de leiding van Dieneke Bicknese-de Rhoter.
Van de Mattheuspassion vormen het schitterende Openingskoor, compleet met kinderstemmen, en het niet minder prachtige Slotkoor ook de opening en afsluiting van het programma. Vier solisten, onder andere de sopraan Cécile Creusen, en een groot orkest zullen samen met het koor opnieuw een ingetogen passieverhaal ten gehore brengen. De stichting hoopt dat dit concert voor de luisteraar weer net zo’n mooie beleving zal zijn naar de passieweek toe, als dat dit afgelopen jaren het geval was.

 

Aanmelden en kaartverkoop
In januari start de aanmelding voor deelname aan het kinderkoor en ook de kaartverkoop begint dan op de adressen die via affiches, pers en website bekend zullen worden gemaakt. De entreeprijs zal €17,50 bedragen, inclusief een pauzeconsumptie en uitgebreid programmaboekje.

Het is vanaf heden ook mogelijk kaarten te bestellen door storting van het juiste bedrag op rekening NL44RABO 0145.5724.98 tnv Stg. Projectkoor Etten-Leur, onder vermelding van aantal kaarten en waarbij wel nadrukkelijk uw naam en adres vermeld moeten worden.
Voor meer informatie over de stichting en de passieconcerten zie ook: www.projectkoorettenleur.nl

 

Terug
 • Woensdagviering

  wo 26 september, 2018 - 09:00 uur - Lambertuskerk

  Ochtendgebed

 • Donderdagviering

  do 27 september, 2018 - 9.00 uur - Lambertuskerk

  Eucharistieviering OF Woord- en Communieviering

 • Zaterdagviering

  za 29 september, 2018 - 17.00 uur - Petruskerk

  eucharistieviering met samenzang. pastoor Willemsen

 • Zondagviering

  zo 30 september, 2018 - 9.30 uur - Petruskerk

  eucharistieviering met samenzang. pastoor Willemsen

 • Zondagviering

  zo 30 september, 2018 - 11.00 uur - Lambertuskerk

  eucharistieviering met samenzang. pastoor Willemsen

Volledige agenda