H. Mariaparochie - Etten-Leur H. Mariaparochie - Etten-Leur H. Mariaparochie - Etten-Leur

7 april, 2015 - door: Lilian

Op zondag 31 Mei vindt er in de Lambertuskerk in Etten-Leur om 11 uur een bijzondere Maria-viering met ziekenzegening plaats. Wij zien u daar graag!

Na de Eucharistieviering wordt er voor iedereen een gratis lunch geserveerd, waarna de Mariahulde en ziekenzegening plaatsvinden.

 

Gratis vervoer voor rolstoelgebruikers

Voor diegenen die afhankelijk zijn van vervoer van en naar de kerk wordt er gratis vervoer geregeld. Personen die gebruik maken van een rolstoel en geen begeleiding hebben, kunnen gebruik maken van speciale rolstoelbusjes. Van 1 tot 15 Mei kunt u zich hiervoor opgeven bij Mevrouw Van Oorschot via egmvanoorschot@kpnmail.nl of via het telefoonnummer 076-5020205.  Maakt u gebruik van een rolstoel en wordt u wel begeleid? Meldt u zich dan ook bij Mevrouw van Oorschot aan in verband met het reserveren van een plaats in de kerk.

 

Overig gratis vervoer

Voor allen die geen gelegenheid hebben om zelfstandig naar de kerk te komen (zoals ouderen, rollatorgebruikers of zij die slecht ter been zijn), wordt vervoer geregeld door leden van het Cloveniersgilde. Ook hiervoor geldt dat u zich hiervoor tussen 1 en 15 Mei schriftelijk of telefonisch kunt opgeven bij Meneer De Regt via het telefoonnummer 076-5015544 of het e-mailadres pietregt@casema.nl.

 

Voorzieningen in de kerk

In de kerk is verpleegkundig personeel aanwezig. Ook staan er rolstoelen en is er gezorgd voor voldoende sanitaire voorzieningen.

 

Wij zien u graag op 31 mei!

Terug
 • Zaterdagviering

  za 23 juni, 2018 - 17.00 uur - Petruskerk

  Woord- en Communieviering met samenzang. pastor van Veldhoven

 • Zondagviering

  zo 24 juni, 2018 - 9.30 uur - Petruskerk

  Woord- en Communieviering met samenzang. pastor van Veldhoven

 • Zondagviering

  zo 24 juni, 2018 - 11.00 uur - Lambertuskerk

  GILDE-viering (eucharistie) mmv Lambertuskoor. Pastores Willemsen en van Veldhoven

 • Dinsdagviering

  di 26 juni, 2018 - 09:00 uur - Petruskerk

  Ochtendgebed

 • Woensdagviering

  wo 27 juni, 2018 - 09:00 uur - Lambertuskerk

  Ochtendgebed

Volledige agenda