H. Mariaparochie - Etten-Leur H. Mariaparochie - Etten-Leur H. Mariaparochie - Etten-Leur

28 juni, 2015 - door: Lilian

Namens het pastoraal team en het parochiebestuur van de H. Mariaparochie wil ik u de volgende mededeling doen:

 

Begin februari 2015 is bekend gemaakt dat pastoraal werker Wim van Reen per 1 augustus gaat vertrekken uit het pastoraal team van de H. Mariaparochie. Momenteel geniet hij een sabbatperiode. Op 15 maart j.l. hebben we afscheid van hem genomen. Ook hebben we u laten weten in overleg te zijn met het bisdom over een aanvulling van het pastoraal team.

 

We zijn blij u te kunnen laten weten dat bisschop Liesen voornemens is om per 1 september 2015 pastoraal werkster Alida van Veldhoven te benoemen in het pastoraal team van onze parochie. In de afgelopen week hebben zowel het team als het parochiebestuur kennis met haar gemaakt. We zien uit naar de samenwerking met haar. Haar taak zal naast de algemene pastorale taken liggen op het terrein van ‘Kind en Geloof’. Ze wordt voor 80% van de arbeidstijd benoemd.

 

Alida van Veldhoven woont met haar gezin in Ossendrecht. Momenteel werkt ze in de Sint Elisabethparochie in Raamsdonksveer. Eerder was ze pastoraal project medewerker voor ‘ Jeugd, jongeren en jonge gezinnen’ in de Lievevrouweparochie in Bergen op Zoom. Alida van Veldhoven is 49 jaar.

 

We zijn blij dat met deze benoeming het pastoraal team weer op sterkte is. Samen met u, met het bestuur en het pastoraal team bouwen we verder aan onze diaconale parochie die handen en voeten probeert te geven aan de opdracht waarmee we als gedoopte mensen in het leven staan. Daarbij hoort ook de investering in jonge gezinnen.

 

Henk van Harssel, vice-voorzitter parochiebestuur.

Terug
 • Zaterdagviering

  za 23 juni, 2018 - 17.00 uur - Petruskerk

  Woord- en Communieviering met samenzang. pastor van Veldhoven

 • Zondagviering

  zo 24 juni, 2018 - 9.30 uur - Petruskerk

  Woord- en Communieviering met samenzang. pastor van Veldhoven

 • Zondagviering

  zo 24 juni, 2018 - 11.00 uur - Lambertuskerk

  GILDE-viering (eucharistie) mmv Lambertuskoor. Pastores Willemsen en van Veldhoven

 • Dinsdagviering

  di 26 juni, 2018 - 09:00 uur - Petruskerk

  Ochtendgebed

 • Woensdagviering

  wo 27 juni, 2018 - 09:00 uur - Lambertuskerk

  Ochtendgebed

Volledige agenda